Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Melding van overlijden

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag bellen op telefoonnummer 0345-619833

Als u een overlijden ziet aankomen, kan het zinvol zijn om te zorgen voor een actuele adressenlijst in verband met het versturen van rouwkaarten. 

Waarom kiezen voor een van onze ondernemingen?

  • De wensen van de overledene en diens nabestaanden zullen op een professionele en deskundige wijze vertaald worden in een waardige en stijlvolle uitvaart. 
  • U kunt onze uitvaartleider(s) 24 uur per dag bereiken.
  • Bij het melden van een overlijden kunt u uw voorkeur voor een van de uitvaartleiders uitspreken en indien mogelijk zal daar zeker aan worden voldaan.
  • Eén contactpersoon, waarbij ons streven is dat die de uitvaart van het begin tot het eind begeleidt.
  • Afspraken worden vastgelegd. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. 
  • Eigen rouwcentrum in Leerdam, maar ook de mogelijkheid om onze 24-uurkamer in Leerdam te huren. 
  • Samenwerking met verzekeringsmaatschappijen wat betreft de financiële aspecten van de uitvaart.
  • Samen met de familie de inhoud van een plechtigheid verzorgen.

Uitvaartleiders

Er zijn momenteel 3 uitvaartleiders beschikbaar die u als familie begeleiden tijdens de periode vanaf het overlijden en uitvaart.  Ben de Weerd, Albert de Bruijn en Joke Geerse hebben allen inmiddels een grote ervaring opgebouwd en zijn gekwalificeerde registeruitvaartleiders.

Chauffeurs

De LBV Uitvaartgroep heeft haar eigen chauffeurs in dienst. Deze dames en heren zorgen voor het vervoer van de overledene en verzorgen indien gewenst de (thuis) opbaring. Ook worden zij ingezet als chauffeur op onze rouwauto’s.

Verzorging

Vaak zijn onze dames die de laatste zorg verzorgen als eerste aanwezig, discretie, rust, aandacht en een luisterend oor zijn erg belangrijk. Het mogelijk om als nabestaanden mee te helpen met de laatste verzorging. Het maakt het verwerken van het verlies van een dierbare tastbaar.

Gastdames

Rondom de plechtigheid zijn onze gastdames voor u aanwezig om u van een kopje koffie of thee te voorzien. Wat er ook geserveerd zal gaan worden, onze dames zullen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Administratie

Hier kunt u terecht voor allerlei administratieve vragen, bijvoorbeeld over het lidmaatschap van de vereniging, over verzekeringspolissen, aanschaf van rouwsieraden. Tevens verzorgt zij de afwikkeling van uitvaartpolissen.

Rouwcentrum Rehoboth

Is er een dierbare overleden, dan staan de nabestaanden voor enkele keuzes. Bijvoorbeeld: waar vindt de opbaring plaats en waar ontvangen we het rouwbezoek? Sommige mensen doen dit bij voorkeur thuis.    Anderen kunnen of willen dat niet. Toch geven ook zij de voorkeur aan een huiselijke omgeving en aan een plek in de buurt. Ons rouwcentrum Rehoboth voldoet ruimschoots aan deze criteria. Het is gevestigd op een plaats naast de begraafplaats, aan de Tiendweg. Het nieuwe gebouw is in 2012 geheel gerenoveerd en in mei 2013 opnieuw geopend.. Het interieur is stijlvol, warm en persoonlijk. U voelt zich er thuis en geborgen. 
Het rouwcentrum kan even goed het decor zijn voor een afscheid in kleinere kring als voor een ontvangst van grotere gezelschappen. 

24- uurskamer

Steeds vaker komt het voor dat nabestaanden hun overledene willen bezoeken wanneer en zo vaak als het hen uitkomt. 

Dan is de keuze om de 24 uurskamer te huren een goede optie. De 24 uurskamer bestaat uit een huiskamer met een kleine pantry. De overledene staat in de aangrenzende kamer waardoor u ook even alleen kunt zijn. Koffie, thee en frisdrank zijn aanwezig. Wij zorgen ervoor dat alles netjes schoon en aangevuld blijft en brengen ook bezorgde bloemen naar de huiskamer. Nabestaanden hoeven zich alleen te bekommeren om het afscheid van hun naaste.

De nabestaanden krijgen een sleutel overhandigd waarmee zij zelf bepalen wie en wanneer er iemand bij de overledene is.                            

Catering Rouwcentrum Rehoboth

Een uitvaart is een gelegenheid waarmee een periode wordt afgesloten. Na afloop van de begrafenis of crematie is er tijd om met elkaar te praten. Natuurlijk hoort daar een kopje thee of koffie bij. De catering kunt u ook uitbreiden, bijvoorbeeld door iets te eten aan te bieden in de vorm van een klein buffet. De mogelijkheden hiervoor zijn oneindig: een kopje soep, high tea, maar ook een worstenbroodje, een bittergarnituur of een complete maaltijd  behoren tot de mogelijkheden. De keuze is aan u. Wij verzorgen de catering geheel naar uw wens.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

verstuur

Postadres:
Postbus 319, 4140 AH Leerdam
Bezoekadres:
Tiendweg 118, 4142 EN Leerdam

0345 619 833
info@lbv-uitvaarten.nl

Privacy verklaring | © LBV Uitvaartgroep 2019 | Ontwerp en realisatie door Janine Ontwerpt

Delen