Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Begraven

Als u hier voor kiest dan zijn er verschillende opties. U kunt kiezen tussen een Algemeen graf, een particulier graf of bijvoorbeeld een keldergraf. Onze uitvaartleiders kunnen u hierin adviseren.

Grafmonument

Een eeuwenoude traditie biedt tegenwoordig een scala aan mogelijkheden. Een grafmonument kunt u tegenwoordig kopen in verschillende graniet- of hardsteensoorten, van al of niet versteend hout, zwerfkeien, van glas, kunststof, RVS (roestvrij staal) of een combinatie van een aantal van deze materialen.

Belangrijk om te weten: Iedere begraafplaats heeft eigen regels/bepalingen.

Cremeren

U mag zelf bepalen in welk crematorium de plechtigheid zal plaatsvinden. Er zijn geen beperkingen naar regio of plaats.

Asbestemming

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om de as van een overledene een passende bestemming te geven. De as kunt u laten verstrooien maar ook is het mogelijk om de as bij te laten zetten in een urnenmuur of urnentuin. Ook kunt u kiezen voor bijzetting in een urnengraf of eigen graf op de begraafplaats. Nabestaanden die nog geen beslissing kunnen of willen nemen over de asbestemming kunnen de as van de overledene laten bewaren in de algemene nis van het crematorium.

De uitvaartplechtigheid

Met een ondertitel

In rouwcentrum Rehoboth is een prachtige aula waarin u de afscheidsplechtigheid kunt houden op de wijze die bij uw overledene past. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Er hangen beeldschermen voor een diapresentatie, er staat een piano, maar ook een orgel.  Ook de catering wordt door ons verzorgt op de wijze zoals u het wenst.Er zijn vele mogelijkheden die u met de uitvaartleider kunt bespreken. Ook in de regio zijn er talloze lokaties waar u  de afscheidsplechtigheid kunt houden, Dat kan de plaatselijke kerk zijn, maar ook de plaatselijke aula, dorpshuis of andere locatie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras venenatis consectetur elit vitae finibus.

Meer lezen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

verstuur

Postadres:
Postbus 319, 4140 AH Leerdam
Bezoekadres:
Tiendweg 118, 4142 EN Leerdam

0345 619 833
info@lbv-uitvaarten.nl

Privacy verklaring | © LBV Uitvaartgroep 2019 | Ontwerp en realisatie door Janine Ontwerpt

Delen