• Geerard van Giessel, fotograaf

  Een fotoreportage is aandenken, verwerking en troost
  Een beeldverslag van de uitvaartceremonie vormt een blijvende en tastbare herinnering aan het afscheid van de overledene en helpt daarmee bij de verwerking van het verlies. Het bekijken van het boek, al of niet in gezelschap van iemand met wie je het wilt delen, blijkt ook vaak extra troost te geven. 

  Uitvoering
  Dankzij moderne digitale fototechnieken kan ik werkzaamheden onopvallend en stil uitvoeren. Ik maak geen gebruik van flitslicht. Daarnaast zijn de kernwoorden: respect, discreet, maar wel intiem.

  Alles in overleg
  Waar, wanneer of zelfs van wie ik foto's maak, stem ik af met de nabestaanden. Alle momenten van de ceremonie vanaf de opbaring tot en met de condoleance worden besproken. Met name bespreek ik of en hoe de meest emotionele momenten in beeld worden gebracht.

 • Voorbereiding
  Ik bezoek de locaties van de plechtigheid altijd vooraf. Dit om vast te stellen hoe gefotografeerd moet worden. Voorafgaand aan de ceremonie leg ik alle afspraken, keuzes en kosten schriftelijk vast. De fotoreportage wordt in goed overleg of in samenwerking met de uitvaartverzorger uitgevoerd. 

  Contact en voorbeelden
  Wilt u meer weten over uitvaartfotografie? Of wilt u voorbeelden zien van een fotoboek? Neem vrijblijvend contact met mij op, via de mail of de telefoon. U kunt natuurlijk ook mijn website bezoeken. 

  E: Geerard@menseninfotos.nl
  W: www.menseninfotos.nl

  Benedeneindseweg 23
  4158 ED Deil
  Tel: 06-53207903