• Bij een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Wij kunnen voor u al het praktische regelwerk rond de uitvaart uit handen nemen. Ons team van ervaren medewerkers staat dag en nacht voor u klaar. We streven er naar om iedere uitvaart uniek te laten zijn, specifiek afgestemd op de persoonlijke wensen van de overledene of nabestaanden, met persoonlijke aandacht voor de familie.  

  Bij het melden van een overlijden kunt u uiteraard uw voorkeur voor een uitvaartleider aangeven. Indien mogelijk zal daar zeker aan worden voldaan.

  Uitvaartleiders: 

 • Ben de Weerd

  Mijn naam is Ben de Weerd en ben al vele jaren uitvaartleider bij Begrafenisonderneming Leerdam en Omstreken. Als uitvaartleider houd ik er van dat de begrafenis- of crematieplechtigheid op een persoonlijke manier gaat plaatsvinden. Dit betekent naar de ideeën van de familie. Dit kan traditioneel of wat meer moderner zijn. Maar wel waarbij aandacht, zorgvuldigheid en professionaliteit centraal staan.

  Mede hierdoor, kan ik vertrouwen en rust brengen. En dat is naar mijn mening, erg belangrijk in deze vaak hectische wereld en speciaal tijdens de dagen rondom een overlijden. Wanneer ik u begeleid, kunt / mag u er op rekenen dat ik er alles aan zal doen zorgvuldig om te gaan met het verzorgen van de uitvaart en er alle tijd aan zal besteden die nodig is. In de praktijk betekent dit dat ik mijn kennis en ervaring inzet om u te ondersteunen.

   

 • Albert de Bruijn

  Het is een mooi beroep. Mensen schenken je hun vertrouwen,  je mag ze bijstaan in dagen van verdriet. Je wijst hen op diverse mogelijkheden en helpt hen beslissingen te nemen. Dat moet vaak in vrij korte tijd gebeuren en je probeert te voorkomen dat mensen achteraf spijt krijgen. Goed luisteren is belangrijk om invulling te kunnen geven aan specifieke wensen. Waar nodig ben je aanwezig en op de achtergrond werk je aan een waardig afscheid. Het is een dienstbaar beroep, wat veel voldoening geeft. 

 • Joke Geerse

  Waarom ik uitvaartleider ben?  

  Omdat het mijn passie is om als uitvaartleider er voor de nabestaanden te zijn op een wijze die bij hen past! In alle rust met alle tijd die in die specifieke, unieke situatie nodig is. Zo help ik bij de ene familie stapje voor stapje, samen zoekend naar een passende tekst voor de kaart. Terwijl in een andere situatie de tekst voor de kaart al klaarligt, maar de nabestaanden hebben geen idee hoe ze de uitvaartplechtigheid willen invullen.  

  Door de verschillende situaties met eigen wensen en behoeften van de nabestaanden is het werk zeer afwisselend. Daar ga ik op een integere en bescheiden manier mee om. Op de achtergrond ben ik duidelijk aanwezig, meedenkend adviserend en vooral ondersteunend. Zo wil ik nabestaanden helpen met de invulling van de uitvaart van hun dierbare. Met alle liefde, zorg en aandacht die in me is.