• Uitvaartverzekering van Nuvema een “goede keus”
  De kosten van een uitvaart hangen vooral van de persoonlijke uitvaartwensen af. Wat voor kist moet er zijn? Hoeveel bloemen? En hoeveel mensen verwachten we? Maar daarnaast zijn ook de lokale kosten belangrijk.
   
  Wat kost een uitvaart in Leerdam en Omstreken?
  Elke begrafenis of crematie is anders. Een uitvaart in Leerdam en omgeving kost nu eenmaal niet hetzelfde als in een andere regio. Uit ervaring weet Begrafenisonderneming Leerdam dat het verstandig is om van tevoren na te denken over de uitvaart, en ook hoe deze betaalt moet worden. Een uitvaartverzekering kan dan een goede en interessante oplossing zijn.
 • Uitvaartverzekering
  Bij de LBV Uitvaartgroep geven we elk jaar onze prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit Leerdam en omstreken wordt een uitvaartverzekering van Nuvema dan ook gebaseerd op onze prijzen en diensten. Op deze manier sluit de polis helemaal aan bij de persoonlijke wensen en betalen verzekerden niet te veel.
   
  Premie berekenen
  Bij Nuvema kunt ook u vrijblijvend een premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort verzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema noemde ze hierbij “een goede keus als je voor kwaliteit gaat”. Daarnaast blijkt Nuvema bij vergelijkingen vaak een goedkope uitvaartverzekering te zijn.