• Kent u ons rouwcentrum Rehoboth in Leerdam? Wie van een dierbare afscheid moet nemen, gaat een periode van verdriet en rouw tegemoet. Er bestaat geen uitvaartorganisatie die verdriet kan wegnemen. Wat we wel kunnen doen, is het leed zoveel mogelijk verzachten. Hoe? Door hele goede persoonlijke zorg te bieden, zowel aan de overledene als aan de nabestaanden. Door uw zorgen uit handen te nemen en geen detail over het hoofd te zien. 

    Is er een dierbare overleden, dan staan de nabestaanden voor enkele keuzes. Bijvoorbeeld: waar vindt de opbaring plaats en waar ontvangen we het rouwbezoek? Sommige mensen doen dit bij voorkeur thuis. Anderen kunnen of willen dat niet. Toch geven ook zij de voorkeur aan een huiselijke omgeving en aan een plek in de buurt. Ons rouwcentrum Rehoboth voldoet ruimschoots aan deze criteria. Het is gevestigd op een plaats naast de begraafplaats, aan de Tiendweg. Het nieuwe gebouw is in 2012 geheel gerenoveerd en in mei 2013 opnieuw geopend. Het is fantastisch onderhouden en omgeven door een fraaie tuin met voldoende parkeergelegenheid. Het interieur is stijlvol, warm en persoonlijk. U voelt zich er thuis en geborgen. 

    Als wij mensen ontvangen voor een gesprek zijn ze vaak verrast. Er zijn nog altijd mensen die denken dat een rouwcentrum per definitie kil en koud is. Niets is minder waar. Ons rouwcentrum in Leerdam is een plek die uitnodigt om wat langer te blijven, elkaar te steunen en het verdriet dragelijk te maken door het te delen. Een rouwcentrum dat even goed het decor kan zijn voor een afscheid in kleinere kring als voor een ontvangst van grotere gezelschappen. 

    Ook hebben wij een 24 uurs kamer waar veel mensen nog niet van weten. Als wij mensen die ons rouwcentrum nog niet kennen er over vertellen, laten ze vaak doorschemeren dat ze het graag eens van binnen willen zien. Geen probleem! Als u ons belt of mailt, bent u welkom voor een rondleiding. Ook vertellen wij u graag over onze persoonlijke uitvaartzorg. Dit alles kost u niets en verplicht u tot niets. Dat is een service van begrafenisonderneming "Leerdam en Omstreken".