• Via deze pagina kunt u gebruik maken van het online condoleanceregister Gedenkplaats LBV. Hier kunnen condoleance teksten, video's en foto's worden gedeeld met nabestaanden. Ook kan Gedenkplaats LBV worden gebruikt in de kerk of in het crematorium als aanvulling op, of vervanging van de papieren condoleance. Deze gedenkplaats is niet alleen een online condoleanceregister maar kan desgewenst ook worden omgezet tot een online gedenkplaats.

    Het condoleren van naasten is een waardevolle traditie. Vaak gebeurt dit met een kaartje, een telefoontje en/of een persoonlijk bezoek. De laatste jaren is er een merkbare verandering. Internet speelt een steeds belangrijkere rol in het onderhouden van sociale contacten, dus ook rond een uitvaart. Via de Gedenkplaats LBV is er een toegankelijke mogelijkheid om te condoleren die goed aansluit bij de manier waarop jonge mensen gewend zijn te reageren. Daarnaast is het ook prettig voor mensen die minder goed ter been zijn en voor hen die in het buitenland verblijven en toch hun medeleven willen betuigen. 

    De families waarvoor wij de uitvaart van hun dierbare mogen verzorgen krijgen, als ze dat willen, een online gedenkplaats met condoleanceregister. Voor hen is dat een kosteloze service van de LBV Uitvaartgroep. U kunt de privacy-instellingen van de gedenkplaats zelf naar uw wensen aanpassen. U kiest er zelf voor of deze gedenkplaats gesloten is en men alleen toegang krijgt door een code op te vragen.