• Een ruggesteun bij het omgaan met verdriet

  Rouwen is je houvast verliezen.

  Zoeken, vallen en opstaan, wachten en laten gebeuren. In zo’n periode kun je geconfronteerd worden met intense, soms heel verwarrende emoties. Naast pijn en verdriet kan er ook boosheid en verzet zijn, angst, schuld of schaamte, opluchting en eenzaamheid. Rouw raakt aan alle facetten van je bestaan. Niets is meer zoals het voorheen was.

  Ervaren nazorgmedewerkster
  Als LBV Uitvaartgroep beseffen we goed dat het verlies van een dierbare vaak grote gevolgen heeft. Bij het verliezen van een dierbare is er meestal behoefte om te praten over dit verlies. Krijgt men daar echter onvoldoende de mogelijkheid toe dan kan dat de verliesverwerking nadelig beïnvloeden. Om nabestaanden bij te staan in deze periode na het overlijden hebben wij een eigen nazorgmedewerkster. Zij neemt enige tijd na de uitvaart contact op met de familie. Als u behoefte heeft aan een gesprek, troost, advies of begeleiding maakt zij graag een afspraak met u. Ook als u gewoon even wilt praten met een onafhankelijk persoon biedt zij een luisterend  oor.  

  Vrijblijvende afspraak
  Een afspraak is geheel vrijblijvend en wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Wij beschouwen nazorg als een service en er worden geen kosten voor in rekening gebracht. Ook als u helemaal geen behoefte heeft aan een gesprek kunt u dat gewoon aangeven. Het gaat er ons om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Voor verdere informatie kunt u tijdens kantooruren bellen naar: 0345-619833 

  We zijn er voor U

  Rouw kent zoveel verschillende uitingsvormen, en de persoonlijke omstandigheden van mensen die rouwen is zo verschillend, dat we ons voor kunnen stellen dat u onvoldoende heeft aan de algemene informatie.
  Mogelijk kunt u antwoorden op uw vragen in de literatuur vinden..