• Herinneren gebeurt op veel verschillende, voor ieder unieke momenten en manieren. Soms wordt door familie gezocht naar een tastbaar aandenken, bijvoorbeeld in de vorm van een sieraad of een foto van de overledene die op een speciale manier verwerkt is. Wij zijn u hierbij graag behulpzaam.

  In overleg met de nabestaanden kunnen wij kort na het overlijden een vingerafdruk van de overledene maken. Na de uitvaart kan de familie dan overwegen deze te laten verwerken in bijvoorbeeld een sieraad of glazen object.

  Onze nazorgconsulente zal in het nazorggesprek vragen of hier belangstelling voor is. Zij kan u verschillende mogelijkheden laten zien en de bestelling voor u in orde maken. 

  Aanbevolen websites voor mooie en bijzondere herinneringen:

  Herinnering borduren, Heukelum

  Golden Fingerprint

  Herinnering in glas

  Portret in glas

  Portreturn (voor een urn met een het silhouet van een gezicht) 

  Uitvaartglas.nl (een bedrijf met passie voor glas, techniek en kunst)

 • Mooiglas & zo biedt u een uitgebreid assortiment 'gedenkartikelen' van glas. Dit assortiment is ook te bezichtigen in de hal van Rouwcentrum Rehoboth en is via de BV Uitvaartgroep ook te koop. Daarnaast kunt u bij Mooiglas & zo terecht voor discrete asverwerking in glas, op maat en naar eigen ontwerp. Tevens verzorgt Mooiglas & zo:  urnen, grafornamenten, gedenkstenen en sieraden. Dit alles in iedere gewenste vorm en kleur. Mooiglas & zo beschikt over een eigen graveerinrichting. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar info@ mooiglas.nl of langs komen in een van de glaswinkels aan het Dr. Reilinghplein of de Kerkstraat in Leerdam.