• Steeds meer nabestaanden willen een overledene kunnen bezoeken wanneer en zo vaak als het ze uitkomt. 

    Daar denken we graag over mee. Zonder afspraak kunnen mensen de familiekamer via een eigen ingang bezoeken. ’s Avonds, in het weekend of wanneer u dat wenst. We stellen ons graag flexibel op, om iedereen een kans te bieden op een passend en persoonlijk afscheid. 

    Het doel was om van de familiekamer een echte huiskamers te maken. De overledene staat in de aangrenzende kamer waardoor u ook even alleen kunt zijn. De kamer is ingericht met een kleine pantry voor koffie, thee en frisdrank, die hierbij is inbegrepen. Ook is er een apart toilet, een cd-speler, wifi en een schrijftafel. Wij zorgen ervoor dat alles netjes schoon en aangevuld blijft en brengen ook bezorgde bloemen naar de huiskamer. Nabestaanden hoeven zich alleen te bekommeren om het afscheid van hun naaste.

    De nabestaanden zullen een sleutel overhandigd krijgen waarmee zij zelf bepalen wie en wanneer er iemand bij de overledene is. 

    Wilt u het gebruik van de familiekamer combineren met een bezoek voor andere belangstellenden in de aula van het rouwcentrum? Ook dat is geen probleem. We zorgen dan voor gastvrouwen die het bezoek begeleiden en eventueel cateren.