• LBV uitvaartgroep stelt naast de vrouwelijke dragers ook mannelijke beschikbaar die de overledene op de schouders kunnen dragen. Met gepaste trots vermelden we dat er veel waardering is voor onze (deze) manier van werken. Niet in de minste plaats door de dragers die respect voor de overledene uitstralen. Onze dragers “schouderen” volgens een middeleeuwse traditie.  Zes dragers zullen ervoor zorgen dat alles in stijl wordt uitgevoerd. Wil de familie zelf de overledene dragen is daar uiteraard alle ruimte voor.

  Voor dit stukje vakmanschap werken wij nauw samen met Dragersgilde Altena. Graag profileren zij zich hieronder. Op www.dragersgildealtena.nl   vindt u enkele foto’s zodat u kunt zien hoe zij hun werk vorm geven.  

  Welkom bij Dragersgilde Altena

  Al weer drie jaar is Dragersgilde Altena actief binnen de uitvaartbranche. In korte tijd zijn we uitgegroeid tot een grote speler binnen de uitvaartbranche. Inmiddels hebben wij zo'n 20 dragers die wij kunnen inzetten.

  Dragersgilde Altena is een onderdeel van Van Andel Uitvaartdienstenverlening. Voor begrafenisondernemers stellen wij dragers beschikbaar die de overledene op de schouders dragen. Met gepaste trots vermelden we dat er veel waardering is voor onze manier van werken. Niet in de minste plaats door de dragers die respect voor de overledene uitstralen. Zes dragers zullen ervoor zorgen dat alles in stijl wordt uitgevoerd.

  Al vrij snel zijn wij naast het traditionele zwart ook gaan werken in grijs-antraciet, en met succes. Dat dit op zo'n grote schaal gewaardeerd zou worden, hadden zelfs wij niet verwacht.

  Dit alles betekent dat u als uitvaartondernemer meer kunt bieden bij het regelen en uitvoeren van de uitvaart. In deze tijd hebben nabestaande meer/andere wensen, ook wat de kleding betreft. We proberen zoveel mogelijk met deze wensen mee te kunnen gaan. Dat is wat Dragersgilde Altena zo sterk maakt!